Ștefan Bănică, declarații emoționante despre faptul că va deveni tată a treia oară | Româneşti, Vedete

0

Ștefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre faptul că va deveni tată pentru a treia oară și a făcut primele declarații în acest sens: „Sunt influențat de faptul că soția mea, Lavinia, e însărcinată si, deși aparent nu mă gândesc la ce va fi, mai sunt câteva luni și va apărea bebe cel mic. Simt un amalgam de sentimente, de emoții, de griji. De bucurie, de neliniște… E greu să-ți explic.

Îmi pun problema dacă anul acesta n-ar trebui să o las mai moale cu proiectele mele, cu profesia mea. În același timp, nu prea știu ce înseamnă „s-o las mai moale”… Îmi aduc aminte de tata care, după ce a făcut unul dintre infarcturi, doctorul i-a zis „să o lase mai moale cu meseria”. Și el i-a zis, „dar dumneata o lași mai moale când operezi?” Și doctorul n-a știut ce să răspundă. „S-o las mai moale” înseamnă să fiu mai puțin implicat? Sau să fac lucrurile cum trebuie și când le termin „să mă scot din priză”? Dar eu nu sunt un ștecher!”, – a mărturisit cu sinceritate Ștefan Bănică pentru cristinastanciulescu.ro.

Lavinia Pârva, 34 de ani, a făcut primele declarații despre sarcină în revista Unica, acolo unde și-a și expus pentru întâia oară burtica de gravidă.

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.