Starea de sănătatea a lui Cătălin Botezatu după operație. Cum se simte creatorul de modă în prezent

0

Desginerul de modă a trecut prin clipe groaznice în ultima perioadă și a fost operat în străinătate nu o singură dată, ci de patru ori.

În timpul unui interviu pentru Antena Stars, creatorul de modă a discutat despre starea lui de sănătate și a dat câteva detalii noi despre drama pe care o trăiește în ultimul timp.

„Nu e uşor într-o lună şi umpic să suporţi 4 operati, să stai în spital aproape non-stop, să înduri nişte dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua şi a treia operaţie am stat 17 zile imobilizat… Am făcut o nouă hemoragie internă.

Mi s-a mai făcut o altă operaţie… Mi s-au administrat nişte medicamente, de pe urma cărora aveam nişte halucinaţii extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu ştiam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit aşa la mine şi îmi fac poze şi vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt aşa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeaşi putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai adăugat designerul.

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, operație ce a durat cinci ore. Medicii i-au extirpat o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.