Stana Katic, dezvăluiri în exclusivitate despre sezonul doi al serialului „Absența” | Străine, Vedete

0

Stana a vorbit în explusivitate pentru UNICA despre ceea ce se va întâmpla cu personajul ei, dar și despre felul în care va evolua cel de al doilea sezon al „Absența”.

Mizele sunt mărite, totul este foarte energic. Sezonul doi ne trimite în Europa, astfel că povestea ia o întorsătură mai profundă. La sfârșitul primului sezon am descoperit ceva foarte deranjant despre timpul petrecut de Emily în captivitate, iar sezonul doi urmărește firul. Începem cu personajul care nu s-a adaptat la normal, încearcă să descopere normalul. Dar pentru a face asta trebuie să sape în trecut, un trecut pe care nu prea și-l amintește. Trebuie să pună bucăți din identitatea ei la un loc. Și deși beneficiază de ajutorul lui John pentru a face asta este un proiect dificil pentru ea. Și motivul pentru care face asta este iubirea pentru fiul ei. Ar vrea să fie capabilă să aibă un fel de relație cu băiatul ei, a cărui viață a ratat-o în perioada când a lipsit. Așadar acum trebuie să știe că este în siguranță pentru el și pentru a ști asta înseamnă să sape într-un trecut aflat în ceață. Iar călătoria ei este o adevărată nebunie în acest sezon”, a declarat Stana.

Serialul, care are doar 10 episoade pe sezon, se bucură de un real succes la public, iar actrița canadiano-americană susține că acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.