Stadiile prin care treci atunci când îți dorești o persoană pe care nu o poți avea

0

Dacă te regăsești în cele șapte stadii de mai jos, înseamnă că ai fost îndrăgostită de o persoană pe care nu ai putut-o avea, indiferent de motivele existente.

Conștientizarea

Dintr-o dată, te regăsești în postura de a recunoaște că ai făcut o pasiune pentru cineva. O persoană pe care deja o cunoști, un prieten, poate un coleg de muncă sau de facultate. Îl privești cu interes, de parcă ar fi o persoană complet diferită, iar fiecare interacțiune pe care ați avut-o până în acel moment trebuie să fie reanalizată, ca și când ai căuta un subînțeles al vreunui gest sau o conversație ceva mai captivantă. Încerci să nu te mai gândești la el, dar parcă o faci involuntar.

Cântărirea posibilităților

Poate ar trebui să spui ceva. Ar trebui să spui ceva? Cum ai începe discuția? Chiar dacă ai avea suficient curaj să-i dai de înțeles că îl placi, cum ai face asta? Porți o mulțime de conversații cu tine însăți, încercând să plănuiești modul perfect prin care să înțeleagă că ești îndrăgostită de el. Scenariile încep să prindă contur, mai ales cele negative, de aceea decizi că nu vei face nimic.

Obsesie

Te gândești la el neîncetat. I-ai urmărit fiecare fotografie și postare de pe fiecare platformă socială. Este mai mult decât un băiat pe care îl placi, îl vrei mai mult ca oricând pentru că a intervenit factorul „imposibil”. Totul este mai palpitant când sunt șanse foarte mici să se întâmple. Nu-l poți avea pentru că niciunul dintre voi nu face primul pas către celălalt.

Negarea

Pretinzi că nu îl placi deloc. Înșiri motivele pentru care nu este deloc o idee bună să faci chiar acum o pasiune pentru el, crezi că șansele ca o relație să funcționeze între voi este aproape imposibilă. Cu tot acel timp pe care îl petreci încercând să te convingi că nu îl…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.