Spuneţi adio plictiselii! Ce nuanțe netradiționale de manichiură sunt acum la modă?

0

Deși un roșu seducător și nuanţele delicate de nude se mai poartă încă, acum mai mult decât oricând este IN să fim originale și să experimentăm. Ce culori ar trebui să apară pe unghiile noastre în acest an?

Manichiura este o chestiune care ne preocupă pe tot parcursul anului, dacă însă sunteţi deja în criză de idei, nu disperați! Ce ar fi, ca de data aceasta, să dați frâu liber ideilor și să încercaţi nuanţe mai netradiţionale? Dacă v-ați obișnuit cu tonuri de nude sau vă ţineţi pe valuri de roz, aceasta ar putea fi o schimbare radicală pentru voi – cu siguranță în bine!

Verde

Vă este teamă, că verdele va arăta prea pronunţat pe unghii? Nici vorbă! Încercați o nuanţă delicată de mat sau un verde închis elegant, vor arăta absolut minunat pe unghii! Cu nuanţele mai închise veţi străluci la o petrecere, iar cu cele mai deschise –  în combinaţie cu motive florale – poate că veți aduce mai repede primăvara mult aşteptată.

Sugestie: Vă deranjează, că după câteva zile trebuie să aranjaţi unghiile din nou şi din nou, pentru că lacul se decojeşte, de îndată ce atingeţi clanţa ușii? Încercaţi modelarea unghiilor cu oje semipermanente. Oja semipermanentă se folosește la fel, ca un lac de unghii obişnuit, este potrivită atât pentru unghiile artificiale, cât și pentru cele naturale și vă puteți descurca cu ușurință cu ele din confortul casei voastre, aveţi nevoie doar de un set simplu pentru începători.

Galben

Galbenul poate părea oarecum mai controversat, din fericire însă aici nu este vorba despre unghiile galbene inestetice. Galbenul pastel în combinație cu culoarea albă vor da unghiilor un aspect delicat și ne vor aminti de primele flori de primăvară, iar combinat cu culoarea neagră oferă un aspect energizant unghiei, care va lumina…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.