Spune stop căderii părului cu Cadu-Crex

0

Continui să te confrunți cu căderea părului, deși ai încercat toate remediile naturiste și toate produsele care îți promiteau îmbunătățiri? E momentul să descoperi noul tratament dermato-cosmetic Cadu-Crex, care îți va oferi un păr puternic și îți va readuce încrederea în tine.

Cu toții ne dorim un păr frumos și sănătos pentru cât mai mult timp. Din păcate, însă, îmbătrânirea, stresul, poluarea, procedurile chimice sau termice repetate, dezechilibrele hormonale sunt doar câțiva dintre factorii care periclitează sănătatea părului nostru. Nu îi putem controla în totalitate, însă mulțumită cercetărilor științifice și tehnologiei, acum există și produse de calitate, concepute special pentru a preveni și a ajuta la stoparea căderii părului. Nu mai e nevoie să umpli raftul din baie cu o sumedenie de soluții sau să investești în produse miraculoase care promit că vor rezolva problemele părului tău peste noapte.

Cercetătorii Labo au creat pentru tine tratamentul dermato-cosmetic Cadu-Crex ce conține într-o singură fiolă substanțele necesare pentru a ajuta la stoparea căderii părului și stimularea creșterii firelor noi de păr. În plus, viziunea lor se bazează pe trei principii esențiale, care reprezintă elementele cheie pentru a împiedica căderea părului: tehnologia transdermică, îngrijirea insulelor foliculare și recreşterea firelor de păr.

Există anumite substanțe active care ajută la stoparea căderii părului precum hidroxiprolina, acidul aspartic, activatorul enzimatic și taurina. Iar toate aceste ingrediente se regăsesc în compoziția noului tratament dermato-cosmetic Cadu-Crex. Hidroxiprolina și acidul aspartic sunt doi aminoacizi care ajută la elasticizarea pereților foliculului, stimulează celulele din structurile țesutului  conjunctiv și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.