Speriat de gripa ucigașă, Pepe și-a vaccinat fetele și le cumpără tot ce le poate crește imunitatea

0

Pepe și Raluca sunt extrem de grijulii când vine vorba despre sănătatea celor două fiice ale lor, Maria și Rosa. Nu-i de mirare că în sezonul virozelor sunt în stare de alertă. Iar de când a apărut și gripa ucigașă, stau ca pe ghimpi. Și le „bombardează” pe cele mici cu produse naturale menite să le întărească imunitatea! Tot ce e mai bun, din acest punct de vedere, cumpără Pepe, după ce Raluca, responsabilă cu studierea și căutarea acestora, îi face o listă detaliată.

Zilnic, Maria, care deja merge la școală, și mezina Rosa, care frecventează grădinița patronată de mama ei, primesc suplimente menite să le întărească organismul.

„Raluca le dă miere de Manuka și lăptișor de matcă, produse naturale, dar și citrice și alte produse ce conțin vitamina C”, ne-a explicat Pepe.

Cântărețul, care urmează un program de refacere după accidentul suferit pe o pârtie de schi, și soția lui le-au și vaccinat pe fete, toamna trecută. Și toate aceste măsuri luate de ei s-au dovedit, cel puțin până acum, eficiente.

„Au fost puțin răcite. Nu am scăpat nici noi”, ne-a mai spus acesta. Dar atât, puțin răcite.

Pleacă tot mai des în Anglia

În altă ordine de idei, Pepe ne-a dezvăluit că, în ultima vreme, jobul îl poartă tot mai mult pe afară. De când a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.