Soția lui George Bush a vrut să se sinucidă după ce a aflat de aventura fostului președinte

0

În cadrul unei biografii ce urmează să fie lansată pe piață săptămâna viitoare apar mai multe detalii neștiute din familia unuia dintre cei mai controversați președinți ai Americii.

Bush și-a înșelat soția pe vremea când era șef al biroului american de legătură în Beijing, în anii 1970.

Potrivit unei surse apropiate familiei, George Bush a cunoscut-o pe Jennifer Fitzgerald, cea care avea să îi devină amantă, prin intermediul unei cunoștințe comune, în anul 1970, iar acesta a fost pur și simplu „captivat”.

Aventura lui Bush a început trei ani mai târziu, iar o femeie care împărțea o casă de vacanță pe o plajă din Maryland cu Jennifer Fitzgerald și amintit că Bush suna acolo de mai multe ori pe zi, iar Jennifer șușotea și chicotea la telefon. În 1974, acesta a angajat-o pe Jennifer ca asistentă.

Femeia nu era de o frumusețe răpitoare, dar știa să flirteze și era complet concentrată pe George Bush”, a afirmat membrul unei organizații de lobby care a fost solicitat în 1984 să aranjeze o vizită oficială la Geneva pentru Bush și Jennifer.

Barbara Bush a vrut să se sinucidă

În momentul în care a aflat de aventura soțului ei, Barbara Bush a căzut în depresie și s-a gândit să se sinucidă. Aceasta a fost la un pas să provoace un accident de mașină, însă s-a oprit la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.