Soția lui Dan Petrescu a împlinit 41 de ani

0

La scurt timp după petrecere, Adriana Petrescu a  postat un mesaj pentru soţul ei, care împlineşte astăzi 51 de ani.  „Pentru oamenii din jur, Dan e cel mai bun antrenor, un profesionist desavarsit,o legenda, un prieten drag sau un om cu suflet bun. Pentru mine si pentru Jenny e tot. E motivul zambetelor noastre si iubirea cea mai profunda. La multi ani, Piti!???? „, a scris Adriana Petrescu pe contul de socializare.

Soția lui Dan Petrescu este considerată de mulți drept Victoria Beckham a României, grație eleganței și senzualității sale. Nu doar că are un chip foarte frumos, dar este și poisesoarea unui trup de invidiat, cu o siluetă impecabilă. Adriana a făcut atletism și fitness, iar la 17 ani și-a început cariera de model în Germania. Doamna Petrescu are afaceri în industria beauty de România și este o femeie care se bucură de succes pe plan profesional.

Citește și

Cât costă o moarte de om. Fostul stelist Alex Marcă a pierdut definitiv toate procesele legate de dispariția fiului său, Eric, decedat într-un spital din Finlanda. „Am vrut să ne sinucidem după ce ni l-au omorât!’

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.