Soția fratelui lui Liam Hemsworth, Elsa Pataky, vorbește despre cum se simte Liam după despărțirea de Miley Cyrus

0

Despărțirea dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth a reușit să îi surprindă atât de apropiații celor doi, cât și pe fanii cuplului. Acum însă, Elsa Pataky, soția lui Chris Hemsworth, fratele lui Liam a oferit câteva declarații despre cum se simte Liam după despărțirea de Miley Cyrus.

„După o relație în care s-a dedicat timp de zece ani, el este puțin dezamăgit, dar se descurcă bine, este un bărbat puternic și eu cred că el merită tot ceea ce este mai bun, merită ceva mult mai bun”, a spus Elsa la evenimentul de lansare a campaniei brandului de lenjerie Women’s Secret.

Elsa a spus și care a fost modul lui Liam de a trece mai ușor peste despărțire: „Întotdeauna găsești sprijin în familie, iar el a avut sprijinul fratelui său, care a fost acolo pentru a-i oferi puterea de care el avea nevoie.” După doar câteva săptămâni după ce s-au despărțit, el a mers într-o călătorie cu frații săi, Chris și Luke, dar și cu Elsa în Australia.

„El a trebuit să plece din oraș și să stea cât mai departe pentru a putea fi capabil să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. El are…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.