Sora Claudiei Pavel iese din nou la atac împotriva lui Brigitte Sfăt. „Să spui că s-a culcat cu răposatul tău soț este cel mai mizerabil lucru”

0

La show-ul Ferma, Brigitte Sfăt a acuzat-o pe cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, că ar fi avut o aventură cu unul dintre foștii săi soți. Imediat după aceste acuzații, sora Claudiei Pavel, Paula, a ieșit la atac. Acum, Paula a făcut noi declarații despre acuzațiile pe care Brigitte Sfăt i le-a adus surorii sale.

„Este o aberație și nu cred că cineva ar putea lua în serios ce spune această femeie. Dar sora mea este o persoană puternică, rațională și plină de dragoste și nu cred că va cădea în capcana ei de a o enerva peste măsură…”, a spus sora Claudiei Pavel pentru Pro TV.

„Timpul a demonstrat întotdeauna cine are dreptate, indiferent de cât de nebunești sunt acuzațiile, trebuie să ai doar răbdare pentru că publicul are discernământ și este empatic. Eu mă ocup de conturile de socializare ale Claudiei și văd în fiecare zi sute de mesaje de simpatie și încurajare.

Poți să păcălești publicul un an, doi ani, cu o minciună, cu două, însă cariera Claudiei se întinde deja pe o periodă de 19 ani, ea a crescut în ochii publicului, era doar un copil când cânta în trupă Candy, oamenii o iubesc și îi cunosc întreaga viață, pentru că ăsta a fost destinul ei, ca totul să se desfășoare în față publicului.

A cântat în toată țara asta în lung și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.