Sophie Turner vorbește despre schimbările dramatice prin care a trecut corpul ei din cauza dietelor extreme

0

Sophie Turner a vorbit într-un nou interviu despre lupta ei cu imaginea de sine și felul în care a afectat-o faptul că a devenit actrița la o vârstă atât de fragedă.

Ea a dezvăluit pentru The Sunday Times că, din cauza dietelor extreme, corpul ei a avut foarte mult de suferit. „Mi s-a oprit menstruația timp de un – atunci am decis că este momentl să merg la terapie”. Sophie a declarat că social media a avut un efect puternic asupra ei, comentariile oamenilor despre aspectul său fizic afectând-o.

„Am fost prea conștientă de corpul meu la o vârstă fragedă. Nu mă gândeam la altceva. Număram caloriile, totul. ‘Oh, voi mânca doar nuci azi’”, a spus actrița pentru The Sunday Times.

Sophie Turner a vorbit și despre modul în care actalul ei soț, Joe Jonas, a ajutat-o să treacă peste toate problemele de sănătate. La începutul relației, ea trecea printr-o perioadă în care nu se simțea bine din punct de vedere mental. Iubirea și sprijinul lui Joe au ajutat-o să renunțe la dietele extreme și să-și iubească propriul corp.

„Cred că el mi-a salvat oarecum viața”, a spus actrița. Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în Las Vegas, urmând să fie organizată și o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.