Sophie Turner nu a avut voie să-și spele părul în perioada filmărilor pentru „Game of Thrones”

0

Sophie Turner a dezvăluit într-un interviu pentru InStyle că îi era interzis să-și spele părul în perioada filmărilor pentru „Game of Thrones”. Actrița britanică în vârstă de 22 de ani, care interpretează rolul lui Sansa Stark în renumitul show, a confirmat acest lucru, adăugând „În timpul filmărilor pentru cel de-al cincilea sezon, au început să-mi ceară să nu îmi mai spăl părul, era chiar scârbos.”

Totuși, Sophie a recunoscut că nu i s-a impus de la început această condiție. „În primele câteva sezoane mi-a fost permis să-mi spăl părul pentru că eram o tânără aristocrată.” Actrița a continuat prin a spune că părul îi era atât de gras, încât particulele de zăpadă falsă îi rămâneau prinse în bucle. În ultimele sezoane, i s-a permis să poarte peruci, un moment de eliberare pentru actriță.

Confesiunile vin după anunțul datei oficiale în care va avea premiera ultimul sezon din „Game of Thrones, adică 14 aprilie. Fanii așteaptă de aproape doi ani finalul poveștii, care, potrivit producătorilor și actorilor, va fi complet imprevizibil.

Citește și:
Miley Cyrus răspunde zvonurilor conform cărora ar fi însărcinată

Foto: Hepta

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.