Sophie Turner le-a arătat fanilor cea mai amuzantă poză din culisele „Game of Thrones”

0

Odată cu finalul „Game of Thrones”, actorii și-au luat rămas bun de la personajele interpretate timp de opt ani, iar acum, își amintesc cu drag de toate momentele amuzante petrecute împreună pe platourile de filmare. Sophie Turner a postat pe Instagram o fotografie în care îi vedem pe Arya Stark (Maisie Williams), Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) și Sansa Stark (Turner), așteptând întâlnirea tuturor caselor din Westeros, adică ultima scenă pe care au filmat-o.

Fotografia a stârnit multe reacții din partea fanilor, care s-au amuzat văzând-o pe Arya cu ochelari de soare, pe Bran cu picioarele goale și o sticlă de apă pe cap și pe Sansa fumând dintr-o țigară electronică. Sophie a scris alături de imagine „Haita a supraviețuit”, mesaj pe care și l-a tatuat pe mână înainte de premiera ultimului sezon, speculându-se că ar fi demascat soarta familiei Stark.

Actorii au surprins nenumărate momente de la filmări, dezvăluindu-le pe parcursul ultimului sezon al serialului. Lena Headey (Cersei Lannister) a postat mai multe fotografii din spatele camerelor de filmat, alături de colegii ei, Nikolaj Coster-Waldau, Pilou Asbæk sau Nathalie Emmanuel. „Ai reprezentat speranța și adevărata putere. Nu mi-a plăcut acea zi,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.