Sophie Turner este pregătită să-și ia rămas bun de la Sansa Stark, personajul interpretat în „Game of Thrones”

0

„Game of Thrones” ne-a prezentat-o în final pe Sansa Stark separând Nordul de Cele Șapte Regate, devenind regină într-un regat independent. Între timp, Jon Snow și-a reluat poziția în Rondul de Noapte, alături de sălbatici, Maisie Williams a pornit în căutarea tărâmului necunoscut la Vest de Westeros, iar mult râvnitul loc pe tronul de fier i-a revenit fratelui lor mai mic și mai înțelept, Bran Stark.

Întrebată dacă ar i-ar face plăcere să interpreteze rolul și pentru un eventual spinoff al serialului, Sophie Turner a avut un răspuns hotărât. „Simt că dacă aș juca-o din nou aș trece prin mai multe momente traumatizante. Cred că este timpul să-mi iau rămas bun de la Sansa. Sunt pregătită să merg mai departe. Rondul meu s-a terminat. I-am dedicat zece ani din viață, cei mai frumoși zece ani din viața mea de până acum”, le-a spus Sophie Turner celor de la Sky News în timpul promovării noului său film „Dark Phoenix”.

Un prequel al „Game of Thrones” este deja în lucru la HBO, mai mulți actori anunțându-și deja implicarea, însă, din păcate, fanii nu vor revedea niciunul dintre personajele din sezoanele anterioare. „Nu vreau să iau personajele din această lume pe care ei au creat-o atât de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.