Sophie Turner a fost obligată să slăbească pentru rolul din Game of Thrones

0

Într-un interviu acordat Marie Claire Australia, Sophie Turner a vorbit despre schimbările prin care a trecut corpul ei de-a lungul anilor, despre modul în care i s-a schimbat metabolismul și cum i-a afectat acest lucru cariera.

„Mai întâi am avut probleme cu afecțiuni mintale și am văzut cum îi poate acest lucru afecta și pe cei din jurul tău”, a explicat actrița. „Apoi metabolismul meu a decis să scadă până în adâncul oceanului și am început să mă îngraș și toate acestea mi se întâmplau în timpul filmărilor”.

„Apoi au început să apară presiunile din partea studiourilor de film și televiziune ca să slăbesc”, a mai precizat ea. Prin urmare, Sophie a decis că este momentul să apeleze la ajutorul unui specialist și a decis să meargă la un terapeut.

„Toată lumea are nevoie de un terapeut, în special atunci când lumea îți spune că nu ești suficient de bună sau că nu arăți suficient de bine”, a mărturisit ea. „Cred că este necesar să ai pe cineva cu care să vorbești și care să te ajute să depășești aceste momente”.

Nu este prima dată când Sophie Turner vorbește deschis despre problemele pe care le-a avut cu sănătatea mintală. ntr-un interviu cu Dr. Philon, actrița a dezvăluit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.