Sophie Turner a avut cel mai frumos mesaj aniversar pentru Joe Jonas

0

Sophie Turner a postat o fotografie cu Joe Jonas pe Insta Story, alături de mesajul: „La mulți ani dragostei mele și celui mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. @joejonas te iubesc.” Jonas Brothers se află în turneu momentan, deci Joe își va petrece ziua de naștere alături de frații lui, într-un concert pe Capital One Arena în Washington D.C.

Sophie Turner a vorbit despre modul în care Joe Jonas i-a schimbat viața. În luna mai a acestui an, actrița a vorbit cu cei de la Sunday Times și a explicat cum Joe a ajutat-o să-și prioritizeze sănătatea mintală: „Treceam prin această fază în care nu-mi era bine. El mi-a spus: Nu pot să fiu cu tine până nu începi să te iubești. Nu pot să te văd iubindu-mă pe mine mai mult decât te iubești pe tine. A însemnat mult, el spunându-mi asta. Cred că mi-a salvat viața într-un fel.”

Sophie a precizat în alte interviuri că Joe este motivul pentru care este atât de fericită în prezent: „O bună parte din fericirea mea se datorează persoanei de care m-am îndrăgostit, care mă iubește mai mult decât se iubește pe sine, și care vrea să mă vadă găsindu-mi propria…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.