Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, are un mesaj puternic la adresa celor care i-au criticat comportamentul

0

A trecut o săptămână de la moartea cunoscutului actor și, dincolo de mesajele de susținere primite de familia sa, Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, a primit și comentarii în care este criticată pentru comportamentul său, mulți spunându-i că nu este adecvat pentru o perioadă de doliu.

Într-o postare pe social media, Sophie a dezvăluit că au existat oameni care i-au criticat limbajul, felul de a îmbrăca și chiar modul în care ține doliu.

„De la moartea tatălui meu am primit foarte multă atenție în mediul online. Și, cea mai mare parte a fost una pozitivă, însă desigur, nu toți oamenii pot fi amabili. Sunt aici să spun că nu am cerut pentru această atenție, nu am vrut să fiu în lumina reflectoarelor în mediul virtual și, deși nu vreau să jignesc pe nimeni, nici nu voi satfisface nevoile și credințele altora. Am 18 ani. Înjur ca un marinar și câteodată mă îmbrac ca o prostituată. Și susțin cauze și poate voi nu o faceți. Și, cel mai important, voi râde și voi zâmbi și voi trăi o viață normală”, a scris tânăra.

Sophie a continuat, explicând că deși este tristă, nu va permite ca pierderea tatălui ei să o împiedice să își trăiască viața: „Da, sunt rănită și tristă și plâng și schimbată de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.