Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

0

Sophia Loren, actrița care timp de decenii a cucerit publicul cu frumusețea ei răpitoare, este de fiecare dată o apariție plină de farmec și eleganță. Actrița italiană în vârstă de 84 de ani a strălucit în lumina reflectoarelor de la ceremonia de numire a vasului de croazieră de lux MSC Belissima, la terminalul City Cruise din Southampton, Marea Britanie, conform Libertatea.ro.

Sophia Loren a purtat o rochie lungă, de culoarea fildeșului, cu un decolteu generos și brodată cu paiete, mărgele de argint și o floare albă.

Actrița a dat și mai multă eleganță și strălucire ținutei prin accesorii. A purtat la gât un colier cu pietre prețioase, dar și un lănțișor de aur cu un pandantiv sub formă de cruce.

Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

Diva cinematografiei italiene mai bine de 60 de ani a avut și sarcina de a tăia panglica roșie a celei mai mari nave de croazieră care a fost botezată vreodată în Southampton.

Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

Sophia Loren – viață și carieră

Sophia Loren a jucat de-a lungul carierei ei în aproape 100 de filme, alături de mari actori și regizori. Considerată Marilyn Monroe în variantă brunetă, actrița a fost un model pentru generații întregi. În adolescență a participat la mai multe concursuri de frumusețe. La 16 ani a câștigat titlul de Miss Eleganza, titlu creat special pentru ea la concursul Miss Italia. La…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.