Sonia Argint Ionescu spune că nu-i chiar așa de greu să rămâi slabă

0

Prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR 1 are o siluetă de invidiat. Reușește, de ani buni, să-și mențină o greutate constantă, respectiv 62 kg la cei 1.79 m înălțime.

Nu e genul pentru care gena bună face toată treaba, dar nici nu se înfometează ca să arate așa. Spune că responsabile pentru silueta ei sunt bunele obiceiuri pe care și le-a format încă din adolescență, când lucra ca model, și la care nu a renunțat nici după ce a devenit mamă (are doi băieți).

„Am antrenamente pe care le fac cu regularitate de 20 de ani, fie la la sală, fie în parc, când e vremea frumoasă. În plus, am grijă la ceea ce mănânc. Nu țin dietă, dar încerc să limitez cantitatea.

Niciodată nu mi-am calculat caloriile, mănânc până simt că mă satur și, în general, eu am obiceiul de a mânca foarte lent, de a mesteca foarte bine mâncarea și atunci, informația ajunge mult mai repede de la stomac la creier, care spune: ‘OK, stop, de atât am avut nevoie’. Rămân ultima la masă, chiar sunt codașă, se plictisește lumea: ‘Hai, frate, nu ai terminat de mâncat?’”, a mărturisit, pentru Libertatea, Sonia.

Foto: Christian Tudose

Citește și: GALERIE FOTO/ Cea mai mare expoziție de jucării, în podul Muzeului de Istorie al Bucovinei. Geta și Liviu, replica…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.