„Social Media de la A la #”, o nouă ediție a Atelierelor de idei Unica

0

Conturile pe care le avem în social media au devenit o adevărată carte de vizită a secolului XXI, nu doar o metodă de comunicare. Vă dăm întâlnire joi, 28 martie 2019, de la ora 19.00, la o nouă ediție a Atelierelor de idei Unica, în incinta centrului comercial ParkLake (parter, lounge area), să vorbim despre trenduri, tactici, promovare și strategii în social media, cu invitații noștri: Smaranda Heroiu, Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Alina Eremia și Vlad Pârvulescu.

 

Smaranda Heroiu, director executiv iCEEfest

Smaranda este, din 2016, directorul executiv al iCEEfest, cel mai mare festival regional de digital & tehnologie. Lucrează de mai bine de 10 ani în domeniul comunicării și al strategiei de business, are studii de diplomație, un MBA la London School of Business and Finance și un Executive Program obținut de la Harvard Kennedy School of Government. Consideră preocuparea pentru transformările generate de revoluția digitală în viața personală și profesională drept o responsabilitate firească a fiecăruia dintre noi. Aceasta se ocupă de festival și conținutul acestuia, vorbește despre Inteligența Artificială, inovare și viitorul umanității în cadrul altor evenimente și contribuie cu articole despre fintech, viitorul resurselor umane și transformarea exponențială a companiilor. Despre toate aceste subiecte și experiența Smarandei în social media vom vorbi la Atelierele de idei Unica.

Alexandru Negrea, consultant și trainer pe teme de marketing și comunicare în social media

Alexandru Negrea este consultant și trainer pe teme de marketing și comunicare în social media, iar din 2015 are compania Social Smarts, ce găzduiește o serie de produse și servicii în acest context. Alexandru Negrea ne va vorbi la Atelierele de idei Unica despre trendurile în social media ale anului 2019, dar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.