Situația la care nimeni nu s-ar fi gândit. Gwyneth Paltrow și-a luat fostul soț în luna de miere cu actualul partener

0

 

Gwyneth Patrow formează un cuplu în prezent cu producătorul Brad Falchuk, cu care s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut. Ulterior, aceștia au plecat în luna de miere, care a fost una atipică. Împreună cu cei doi a mers și Chris Martin, liderul trupei Coldplay, nimeni altul decât fostul soț al vedetei și copiii lor.

„Am fost în luna de miere în Maldive și de Crăciun ne-am strâns cu toții: actualul meu soț și copiii lui, fostul meu soț și copiii noștri și câțiva prieteni apropiați. A fost o lună de miere foarte modernă”, a declarat Gwyneth Paltrow în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Live with Kelly and Ryan”.

Gwyneth Palttrow și actuall ei soț, Brad Falchuk

„Am avut parte de conversații foarte interesamnte și am petrecut de minune. Au fost niște zile minunate”, a mai spus actrița.

Gwyneth Paltrow și fostul său soț, Chris Martin

Gwyneth Paltrow și fostul său soț, Chris Martin

Oricât de ciudată ar părea situația, actualul soț al lui Gwyneth Paltrow și fostul partener de viață al acesteia se înțeleg cât se poate de bine. Vedeta a publicat, pe contul său de Instagram, mai multe fotografii în care Brad Falchuk și Chris martin apar împreună.

FOTO: Northfoto

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.