Singurul moment în care Kate Middleton și-a pierdut cumpătul. Cum a fost umilită Ducesa de Cambridge în tinerețe | Străine, Vedete

0

Chiar înainte de a intra la facultate, în vara de după absolvirea liceului, Kate Middleton s-a angajat în portul turistic din Southhampton. Făcea curățenie la bordul unor iahturi, îi servea pe pasageri cu mâncare, uneori întâmpina diverși clienți și ținea și cursuri de prim ajutor.

În timpul unui astfel de curs, colegii ei au ținut să-i facă o glumă, o glumă pe care Kate nu a gustat-o deloc, ba chiar și-a pierdut și cumpătul în acel moment. În momentul în care le explica unor pasageri ai unui iaht cum să folosească vesta de salvare, tânăra Kate a rămas șocată. Colegii îi umpluseră vesta demonstrativă cu prezervative, astfel încât când ea a tras de sigiliu, pentru a o umfla, din vestă cu căzut zeci de prezervative.

Conform biografei Katie Nicholl, care a acordat un interviu unei reviste americane, unul dintre bărbații aflați la bord în acel moment a declarat că tânăra Kate s-ar fi rușinat imediat și că și-ar fi pierdut cumpătul. În ciuda situației însă, ea a reușit să țină întreg cursul de prim ajutor, iar pasagerii au apreciat-o pentru asta.

Cu toate că Kate nu s-ar fi răzbunat niciodată pentru această glumă proastă, Katie Nicholl, biografă și expertă regală, spune că cea mai dulce răzbunare a ei ar fi faptul că a ajuns să se căsătorească cu Prințul William și,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.