Simți că partenerul îți controlează viața? Iată care sunt semnele care îți arată sigur acest lucru

0

Tu știi cum arată o relație toxică? Este o întrebare pe care ar trebui să o ai atunci când simți că partenerul te critică mereu, vrea să aibă ultimul cuvânt sau este posesiv. Acestea sunt doar o parte dintre semnele subtile care arată că partenerul pe care îl ai vrea să controleze relația, însă ele pot varia de la relație la relație.

Atunci când începi o relație, nu te gândești la problemele care pot apărea pe parcurs, ci doar la sentimentele puternice pe care le ai și la timpul pe care vrei să îl petreci alături de partener. De cele mai multe ori, atunci când partenerul te controlează, te vei simți mereu intimidată de el, vei avea stări de anxietate, ceea ce nu este deloc în regulă pentru tine, implicit pentru relație.

Uneori, nici nu îți poți da seama de acest comportament pe care îl are partenerul deoarece fie îți spune că te iubește, fie că încearcă tot ceea ce îi stă în putință pentru binele relației. Important este să acorzi atenție acestor semne și să discuți cu partenerul, astfel încât aceste stări să nu te afecteze.

Iată care sunt semnele la care trebuie să fii atentă:

1. Vrea să știe mereu cu cine vorbești

Un semn destul de subtil îl constituie faptul că partenerul vrea să știe în mod constant cu cine vorbești la telefon. Chiar dacă poate părea că vrea să-i acorzi atenție doar lui, acest lucru se poate transforma într-o gelozie din partea lui. În cazul în care nu ai nimic de ascuns, iar el continuă să își dorească să știe cu cine vorbești la telefon, ar trebui să îi spui că ai nevoie de spațiul tău personal și să îi explici cât este de important ca fiecare să își respecte spațiul.

2. Îți spune cu ce să te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.