Simone Biles vorbește despre perioada în care a fost abuzată sexual de medicul Larry Nassar

0

Simone Biles, în vârstă de 22 de ani, a apărut în noul show de pe YouTube găzduit de Priyanka Chopra, „If I Could Tell You Just One Thing”, și a povestit că obișnuia să doarmă foarte mult în perioada în care a fost abuzată de Larry Nassar.

„I-am spus unuia dintre avocații mei că dorm tot timpul pentru că este cel mai apropiat lucru de moarte”, povestește Simone. Gimnasta de origine americană a continuat prin a vorbi despre depresia din acea perioadă, despre cum a negat abuzul prima dată când a suspectat că se întâmplă acest lucru. „Nu mă vor mai privi ca Simone gimnasta, ci o vor vedea pe Simone, supraviețuitoarea abuzului sexual”, se gândea ea.

Simone a conștientizat gravitatea situației după ce a hotărât să îi spună mamei sale despre tot ceea ce s-a întâmplat: „Nu a fost ușor, dar simt că astăzi sunt o femeie mai puternică și simt că prin povestea mea am ajutat multe tinere.” Când Priyanka a întrebat-o dacă se simte un exemplu demn de urmat, Simone a fost atât modestă, cât și realistă în răspunsul său: „Da și nu. Încerc să nu las ca acest lucru să influențeze modul în care mă comport, pentru că vreau ca (urmăritorii mei) să o cunoască pe adevărata Simone. Sunt o persoană…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.