Simona Pătruleasa, cel mai dificil moment din carieră

0

Extrem de sensibilă în viața de zi cu zi, Simona Pătruleasa încearcă să nu-și arate emoțiile atunci când are de prezentat o știre tragică.

„Am avut și momente dificile în carieră,  am continuat cu greu prezentarea unui material. Așa a fost când am prezentat cazul Măriucăi, o fetiță cu o tumoră de 10 centimetri, care a avut de înfruntat o serie de intervenții menite să-i salveze viața. Datorită implicării telespectatorilor, dar și a vedetelor, care au donat și au ajutat familia cu banii de care era nevoie pentru intervenție și tratament, fetița a putut fi operată la o clinică de specialitate din Turcia și astfel ea a beneficiat de o nouă șansă la viață”, ne-a povestit Pătruleasa, completând că în momentul în care prezenta știrea i-a fost greu să se abțină să nu plângă în direct.

„Mi-a fost foarte greu în acele momente, când prezentam știrea, pentru că eram la curent cu tot ce se întâmpla, mi-a fost teamă să nu scap o lacrimă în fața telespectatorilor. Și mai greu mi-a fost, însă, când m-am întâlnit cu Măriuca în platoul emisiunii «Teo Show». Este cumplit să vezi un copilaș atât de mic că se confruntă cu asemenea problemă. Când este vorba de copii și de oameni în vârstă, când vezi cu ce probleme se confruntă, nu ai cum să rămâi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.