Simona Halep atacă tronul de lider în tenisul feminin mondial

0

Simona Halep este, fără doar și poate, cea mai valoroasă jucătoare din tenisul feminine al ultimilor ani. Nu este o afirmație gratuită, ea rezidă din faptul că, timp de mai mult de cinci ani, Simona a fost prezentă, fără întrerupere, în top 10 al jucătoarelor de tenis ale lumii.

Nicio altă jucătoare de tenis din lume nu a mai reușit o astfel de performanță în ultimii cinci ani.

Mai mult decât atât, după câștigarea turneului de la Roland Garros din anul 2018, Simona Halep a fost, mai mine de un an, pe primul loc în topul feminin al tenisului.

Evoluția formidabilă de la Wimbledon 2019, acolo unde și-a adjudecat al doilea trofeu de Grand Slam al carierei, o îndreptățește să spere că va reveni, în curând, pe primul loc în topul feminin al jucătoarelor de tenis.

Aceste performanțe, unice în istoria tenisului feminine românesc, cresc în mod evident popularitatea Simonei Halep, dar aduc și ceva extrem de important pentru sportul românesc în general.

Din ce în ce mai mulți copii se îndreaptă către tenis, către sport, iar ceea ce este excelent e că își determină și părinții să facă mișcare.

Asistăm la un adevărat fenomen de emulație sportivă care i se datorează  Simonei Halep. Prin exemplul personal, dar și prin mesajele de îndemn către sport adresate copiilor, Simona își aduce un aport extraordinar la reconsiderarea importanței sportului în viața noastră, la întoarcerea către sport a românilor.

Simona  a reinventat ideea de succes obținut prin muncă și seriozitate, un concept oarecum perimat într-o eră în care prea mulți tineri așteaptă totul de-a gata, fără a face mari eforturi .

Exemplul Simona Halep aduce din nou în prim-plan importanța ducerii unei vieți sănătoase, dar vorbește și despre  frumusețea țelurilor atinse prin determinare și mii de ore de antrenamente laborioase ce stau în spatele victoriilor obținute.

Tenisul este un sport minunat, iar Simona Halep contribuie cu prisosință la spectaculozitatea lui.

Se apropie ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open 2019, iar Simona Halep se află printre favorite. Vom sta cu ochii ațintiți către acest turneu și vom oferi ponturi de la toate meciurile Simonei, pentru ca adrenalina confruntărilor în care va fi implicată Simona să crească exponențial .

Simona Halep se află pe un drum ascendent care sper să ducă, inevitabil, către recucerirea poziției de lider mondial al tenisului feminin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.