Simona Gherghe, momente de cumpănă după prima zi de grădiniță a fiicei ei: „Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu”

0

Simona Gherghe, sau “mama de doi”, așa cum preferă să își spună pe rețelele de socializare, acolo unde nu întârzie să își țină fanii și admiratorii la curent cu activitățile sale profesionale dar și personale, a trecut prin clipe grele, în cea de-a doua zi de grădiniță a fiicei sale, Ana Georgia.

Pentru că fata cea mare a Simonei a început deja grădinița, vedeta a avut inima cât un purice atunci când a așteptat să vadă cum a decurs prima zi din noua etapă a fiicei sale. Dacă prima zi a fost ireproșabilă, fără scâncete sau plânsete, cea de-a doua a fost ceva mai diferită.

Simona Gherghe a mărturisit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat atunci când educatoarea a sunat-o.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniţă, l-am lăsat pe Vlad acasă, şi sunt în faţa grădiniţei, pentru că avem următoarea situaţie: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reuşit acum să o liniştească, ceva mai devreme plângea foarte tare. Am sunat-o video şi i-am spus că o să vină mama să o ia, a reuşit să se liniştească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aştept şi o să fie ok. Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că aşa este în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.