Simona Gherghe, îngrozită după crimele din Caracal: „Nu te simți în siguranță în țara asta”

0

Simona Gherghe se teme foarte mult pentru siguranța copiilor ei și își dorește ca autoritățile să își facă treaba mult mai bine pe viitor, cu toate că nu are mari speranțe.

Simona Gherghe este devastată după crimele din Caracal. Prezentatoarea tv, în calitate de mamă a doi copii, este foarte speriată și se teme foarte mult pentru siguranța celor mici. De aceea, vrea să îi pregătească pentru orice situație.

Dacă atunci când era la Acces Direct, Simona putea să trateze orice subiect foarte sensibil cu tărie, chiar dacă în unele cazuri mai ceda emoțional și plângea în direct, acum însă, nu mai poate să urmărească nicio informație despre crimele din Caracal.

”Privești situația de la Caracal, care a tulburat o țară întreagă, și te gândești inevitabil la viața ta. Te duci acasă, vezi că ai tăi sunt bine și te gândești că acest lucru este cel mai important, să fie sănătoși și nu îți mai trebuie nimic altceva. Nici nu vreau să mă gândesc la bieții părinți ai adolescentelor dispărute”, a declarat prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro.

Simona Gherghe este devastată după crimele din Caracal!

”Te rog sa mă crezi că nu pot să văd o știre pe marginea acestui subiect până la capăt, cum se zice cap–coadă, nu pot să o văd, mi se pare îngrozitor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.