Simona Gherghe a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă | Româneşti, Vedete

0

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată cu un băiețel și va naște în luna mai a acestui an. Ieri, cu ocazia Sfântului Ion, Simona Gherghe i-a transmis un mesaj de la mulți ani tatălui său și a recunoscut că s-a edcis, împreună cu soțul său, asupra numelui pe care-l va purta micuțul din pântece: „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani, tată, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie”, – a dezvăluit Simona Gherghe în direct la emisiunea Acces Direct.

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate cât ed curând, însă nu a stabilit până acum data exactă: La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău. Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, – a declarat în trecut Simona Gherghe.

Simona Gherghe s-a căsătorit în vara trecută, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.