Simina, fosta soție a lui What’s Up a dezvăluit de ce și-a dorit divorțul fără cale de întoarcere

0

Vestea că celebrul cântăreț What’s Up și Simina au hotărât să pună punct relației și să o ia pe drumuri separate i-a uimit pe fanii artistului. Cei doi au decis să semneze actele de divorț și absolut nimic nu i-a putut face să se răzgândească. Au suferit ambii și nu s-au ferit să arate acest lucru, însă viața celor doi merge tot înainte.

Blondina a mărturisit în urmă cu ceva vreme, într-un interviu acordat unui post tv, faptul că viața acesteia este un haos total, nu își poate pune în ordine alegerile și mai mult, niciunul dintre ei nu era fericit.

Simina a oferit un interviu inedit pentru Antena Stars unde a adus în discuție modalitatea prin care a reușit să treacă peste despărțire, dar și care au fost motivele pentru care i-a spus adio lui What’s Up.

„Eu nu sunt omul care rămâne dezamăgit, se bagă într-o cutiuţă şi plânge acolo. Nu, eu sunt un om optimist. Înţeleg din orice lecţie ce trebuie, sper. Cred că învăţ lucruri din lecţiile astea. Mie nu prea îmi plac băieţii cuminţei. I need some adventure. N-am timp şi chef de lucruri serioase şi cred că nu este cazul acum, pentru că sunt pur şi simplu îndrăgostită de ceea ce fac şi întotdeauna am fost. Şi cred că asta a fost şi problema”, a spus Simina.

Fosta soție a lui What’s Up…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.