Silvia Dumitrescu, adevărul despre relația cu Dida Drăgan. „N-am spart casa nimănui niciodată”

0

Pe Silvia Dumitrescu, în vârstă de 59 de ani, și Dida Drăgan, în vârstă de 72 de ani, le leagă un trecut comun. Ambele au iiubit același bărbat. Este vorba despre chitaristul Florin Ochescu, în vârstă de 66 de ani, actualul soț al Silviei Dumitrescu. Dida Drăgan i-a fost iubită lui Florin Ochescu. Ambele au câte un fiul cu chitaristul.

Despre relația dintre cele două s-au făcut numeroase speculații. Într-un interviu pentru click.ro, Silvia Dumitrescu a explicat foarte clar cum stă situația.

„N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!„, a declarat Silvia Dumitrescu.


„Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.