Shannen Doherty, celebra Brenda din „Beverly Hills 90210”, a ajuns în instanță. Ce probleme are actrița

0

După incendiile de vegetație din noiembrie 2018 ce au cuprins statul California, SUA, Shannen Doherty a susținut că locuința sa a fost devastată și a depus actele pentru a primi despăgubiri în valoare de 1,4 milioane de dolari. Pentru că s-a lovit de refuzul companiei de a-i da banii, actrița și-a cerut drepturile în instanță, conform Dailymail.

Reprezentanții firmei se apară și spun că nu au greșit cu nimic refuzând cererea, mai ales că asigurarea actriței nu acoperă pagubele pentru care aceasta solicită despăgubiri. De asemenea, compania susține că lipsa de reacție în timp util a lui Doherty a dus la extinderea daunelor: „a eșuat în a adopta pașii adecvați pentru a diminua daunele pretinse, oricare ar fi ele. În măsura în care pagubele suferite de reclamantă au fost sporite de eșecul ei de a le minimaliza, ea trebuie împiedicată să recupereze orice din partea State Farm” au spus aceștia.

Shannen Doherty, în vârstă de 47 de ani, nu a cerut doar banii pentru bunurile pierdute, ci și daune pentru refuzul companiei, pe care îl consideră nejustificat. Aceasta susține că State Farm a profitat de situația ei și a refuzat să îi acorde drepturile, deși avea o acoperire adecvată.

„Când ceva nu merge bine, State Farm se va lupta din răsputeri pentru a evita să plătească conform poliței…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.