Shakira, la 17 ani, alături de primul ei iubit. Incredibil cum arăta brunetă

0

Shakira avea 17 ani când a avut prima relației sentimentală. Iubitul ei de la acea vreme a fost Oscar Ulloa. Povestea lor de dragoste a durat patru ani.

„Prima dragoste a iubitei noastre Shaki, Oscar Ulloa, căruia i-a dedicat melodii precum: „Eres”, „Antologia”, „Te necesito” și „No”. Toți vspun că în acele vremuri a fost dragoste mare între ei, dar s-au despărțit pentru că fiecare a vrut să meargă pe drumul său. #shakira #oscarulloa #firstlove #queen #pop #latin #colombia #barranquilla #bogota #truelove #young”, se arată pe o pagină de Instagram dedicată cântăreței columbiene.

În imaginea postată pe Instagram, Shakira, care la acea vreme era brunetă, a pozat alături de iubitul ei, în ipostaze tandre.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotblistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

FOTO: Instagram

Citește și: 114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.