Sfaturi pentru a alege inelul de logodna cu care sa impresionezi

0

Logodna este un eveniment important din viata unui cuplu pentru ca acest eveniment vine in intampinarea nuntii. Pentru ca totul sa fie formal si facut ca la carte este necesar ca cererea in casatorie sa fie insotita de un inel de logodna pe care viitoarea mireasa il va purta tot timpul, chiar si dupa casatorie. In momentul de fata pe piata inelelor de logodna exista o varietate foarte mare de inele de logodna motiv pentru care exista posibilitatea de a fi pus in dificultate atunci cand trebuie sa decizi ce inel de logodna sa achizitionezi. Pentru ca aceasta alegere sa fie cat mai usor de realizat dar in primul rand sa impresioneze pe logodnica, trebuie sa respecti anumite sfaturi.

Criterii in functie de care se alege inelul de logodna

Cu toate ca reprezentantele sexului frumos se pricep la alegerea bijuteriilor, achizitionarea inelului de logodna trebuie realizata de catre viitorul sot. Acesta trebuie sa se ghideze dupa anumite sfaturi pentru a putea achizitiona un inel de logodna cu care sa faca o impresie cat mai buna in fata viitoarei mirese. Cateva dintre cele mai importante sfaturi sunt urmatoarele:

  • Stabilirea unui buget pentru o astfel de achizitie este unul dintre cele mai importante detalii care trebuie stabilite inainte de a merge prin magazine in cautarea inelului de logodna ideal.
  • Gandeste-te la ce fel de persoana este iubita ta. In cazul in care aceasta este o persoana traditionala atunci poti opta pentru achizitionarea unui inel de logodna clasic. In cazul in care aceasta este o persoana care este pasionata de tot ceea ce este la moda atunci este clar ca trebuie sa achizitionezi unul din inelele de logodna aflate in trend.
  • Alege materialul din care vrei sa fie confectionat inelul de logodna. Acest detaliu este mai usor de stabilit pentru ca aurul este fara nici o urma de indoiala cel mai utilizat material atat pentru inelele de logodna cat si pentru verghete. In cazul in care doresti sa impresionezi cu inelul de logodna oferit atunci poti opta pentru achizitionarea unui inel de logodna confectionat dintr-un material mai pretios decat aurul.
  • Trebuie sa stii care este masura pe care partenera o poarta la inel. Avand in vedere ca aceasta informatie nu prea intereseaza pe barbati cred ca sunt putini barbati care stiu acest detaliu. Cu toate acestea, in momentul in care vrei sa o ceri de nevasta va trebui sa stii care este masura pe care aceasta o poarta la inel pentru a nu te face de ras oferindu-i un inel de logodna prea mare sau prea mic. Este adevarat ca oferirea unui inel de logodna a carui dimensiune nu se potriveste cu dimensiunea purtata de catre viitoarea mireasa nu este o tragedie insa este mult mai impresionant daca nimeresti si acest detaliu atunci cand ii oferi inelul de logodna. Pentru a afla aceasta informatie poti apela la una dintre cele mai bune prietene ale ei sau chiar la mama viitoarea mirese.

Dupa ce i-ai oferit inelul de logodna iar ea a acceptat cererea in casatorie va trebuie sa afli totul despre shot-uri pentru ca vei avea de planificat o petrecere a burlacilor, petrecere din cadrul careia cu siguranta nu vor lipsi shot-urile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.