Servicii de traduceri pentru toate tipurile de documente pot fi solicitate de la Inova

0

Documentele care necesită traduceri pot fi necesare în multiple situații. În orice țară ai dori să studiezi sau să te muți definitiv, vei avea nevoie de acte care să îți ateste studiile, statutul civic și altele. Acestea nu pot fi redactate în limba română și nici traduse de orice persoană. Așadar, apelează la specialiști pentru servicii de traduceri pentru toate tipurile de documente!

Biroul INOVA vine în ajutorul tău în ceea ce privește traducerea de orice tip. Experiența de peste un deceniu îi recomandă pentru a avea grijă de documentele tale. Specialiștii în diferite domenii pot traduce cu succes actele de care ai nevoie, astfel încât acestea să îți fie de folos. Pe site-ul servicii-traduceri.ro ai la dispoziție toate informațiile în vederea solicitării unui tip de traducere. Poți apela la traduceri autorizate, supralegalizări și apostile, interpretariat și traduceri legalizate.

În funcție de actele ce trebuie traduse și unde sunt acestea necesare, se va opta pentru un anumit tip de traducere. Traducerile autorizate variază între actele bancare, actele de studii, contracte pentru societate, acte ale firmei, acte de salariat, adeverințe, acte auto și așa mai departe. Acestea se pot efectua de un traducător autorizat de Ministerul Justiției, pe care îl găsești în cadrul biroului INOVA.

Acte autentice și acceptate în orice instituție!

Serviciile de traduceri sunt efectuate de către persoane calificate, ce pot traduce cu succes documentul de care ai nevoie. Sunt anumiți termeni pe care doar un specialist în domeniu îi poate cunoaște, iar fără semnătura sau ștampila actul nu este valabil. La biroul INOVA ai parte doar de acte autentice și acceptate în orice instituție.

Spre exemplu, traducerile legalizate cuprind anumite acte care trebuie să respecte standardele de traducere în funcție de țara unde le vei folosi. Actele de acest tip nu se legalizează în orice format, ci trebuie să fie legalizate cu semnătură, cu data certă și neapărat autentice. În această categorie sunt incluse acte de studii, programe analitice, diplome și suplimente la diplome, acte de stare civilă, acte de societate, adeverințe etc. Pe site-ul servicii-traduceri.ro ai la dispoziție toate informațiile la fiecare serviciu.

Serviciul de interpretariat disponibil pentru interpretare simultană sau consecutivă

La biroul INOVA ai parte de interpreți pentru interpretarea simultană sau consecutivă. Echipa este specializată pe interpretări simultane la cască precum interpretările de conferințe și pe cele consecutive – notariale, de stare civilă sau întâlniri de afaceri.

Interpretariatul este necesar în mai multe cazuri și poate fi solicitat la oficiul de stare civilă, la Inspectoratul General pentru imigrări, la tribunal sau la poliție. În orice caz ai avea nevoie, echipa de specialiști de la INOVA vine în ajutorul tău!

Alături de aceste servicii, mai poți solicita apostile și supralegalizări. Acestea sunt necesare dacă vrei să te căsătorești în străinătate, să te angajezi sau să studiezi în altă țară, să obții cetățenie în altă țară sau să ieși din țară cu mașina altei persoane. Pentru fiecare serviciu, poți cere o cotație de preț pe site-ul www.servicii-traduceri.ro.

 

Contact: office@servicii-traduceri.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.