Serialul Beverly Hills, 90210 revine pe micile ecrane și avem primele imagini

0

Deși producția serialului nu a început încă, actorii care au devenit celebri după debutul în 1990 al seriei s-au reunit pentru a citi scenariul și există deja primele imagini.

Așa cum poți vedea în video-ul de mai jos, imaginile îi arată pe Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green și Tori Spelling reuniți pentru a citi scenariul noilor episoade.

Producția serialului va începe în foarte scurt timp, iar primul episod va ajunge pe micile ecrane pe 7 august. Serialul va avea doar șase episoade și este descris ca fiind „o dramă nouă – cu o doză sănătoasă de ireverență – care este inspirată din viețile de zi cu zi ale actorilor și de relațiile pe care le au unii cu ceilalți. Fiecare a mers pe drumul lui după ce serialul s-a terminat acum 19 ani. Shannen, Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian și Tori s-au reunit atunci când unul dintre ei a sugerat că este timpul pentru un reboot. Ce se va întâmpla atunci când primele iubiri, vechile povești de dragoste, prietenii și dușmanii se reunesc?”

Serialul original Beverly Hills, 90210 a avut 10 sezoane care au fost difuzate în perioada 1990-2000. Din distribuție a mai făcut parte și actorul Luke Perry, care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.