Serialele cu care merită să îți pierzi timpul vara aceasta

0

Dacă erai în căutarea unui motiv pentru a sta în fața televizorului sau a laptopului în zilele toride de vară, avem noi câteva sugestii pentru tine. Te avertizăm: dau dependență!

Stranger Things – sezonul 3

Nostalgie? Horror? Acțiune? Ți se pare interesant ce zicem? Atunci cu siguranță ești unul dintre fanii serialului Stranger Things. Sezonul 3 revine la Netfliz pe 4 iulie cu 8 episoade care te vor captiva. Este anul 1985 în Hawkins, Indiana, iar vara este în toi. Toată lumea este în vacanță, s-a deschis un nou mall în oraș, iar puștii din Hawkins se transformă în adolescenți. Poveștile de iubire complică dinamica grupului, însă vor căuta o soluție pentru a crește, fără să se despartă. Între timp, un pericol se apropie. Atunci când orașul este amenințat de dușmani mai noi sau mai vechi, Eleven și prietenii ei își amintesc de faptul că răul nu dispare, ci evoluează. Acum trebuie să se alieze pentru a supraviețui și să își aducă aminte că prietenia este mai puternică decât teama.

Big Little Lies – sezonul 2

Ce este cel mai important de știut despre sezonul doi al serialului fenomen Big Little Lies? Legendara Meryl Streep se alătură distribuției ca soacra lui Celeste (Nicole Kidman), care obsedată de a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiul ei, Perry (Alexander Skarsgard). Și dacă ținem cont de modul în care s-a terminat primul sezon, putem spune cu siguranță că micile minciuni vor deveni acum și mai greu de acoperit.

Euphoria

Noul serial HBO o are ca protagonistă pe Zendaya, iar ca producător pe celebrul Drake (coloana sonoră superbă este un bonus). Un grup de liceeni navighează printre problemele tipice vârstei, sex,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.