Seriale în care actorii regretă că au apărut

0

De la actori adolescenți, până la comedianți deja renumiți, mai jos ți-am pregătit o listă a actorilor care regretă că au făcut parte dintr-un show TV.

Mischa Barton – The O.C.

Mischa Barton a făcut parte din distrubuția serialul american The O.C, având rolul unei adolescente bogate și populare în liceu. Viața personajului său a trecut prin diverse etape și s-a confruntat cu probleme cu alcoolul și neînțelegeri cu părinții. Mischa a părăsit platoul de filmare în timpul celui de-al treilea sezon, după ce personajul său a fost ucis într-un accident de mașină.

Întrebată într-un interviu despre experiență trăită în timpul filmărilor, Mischa a declarat că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai accepta rolul. Motivul acestei declarații a fost faptul că Mischa se aștepta ca lucrurile să fie total diferite față de cum s-au dovedit a fi.

Mandy Patinkin – Criminal Minds

Mandy Patinkin a jucat rolul unui criminalist în serialul Criminal Minds. Acesta a declarat că rolul său a fost cea mai mare greșeală a carierei sale cinematografice. Actorul nu se aștepta că toate scenele să redea violuri și crime, acest lucru afectându-l emoțional.

Așteptările sale au fost diferite în momentul în care a acceptat să participe la filmări, dar lucrul pe platoul de filmare a fost o dezamăgire pentru actor.

Stephen Dillane – Game of Thrones

Problema pe care a avut-o Stephen Dillane în interpretarea personajului său a fost complexitatea întregului scenariu. Actorul a considerat că firul poveștii este unul prea încurcat, declarând că, și atunci când îl urmarea din fața ecranului, nu putea înțelege tot ceea ce se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.