Serena Williams l-a întâlnit deja pe Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

0

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry se află în lumina reflectoarelor încă dinainte să se nască, iar acum, la câteva săptămâni după ce a venit pe lume, se bucură de atenția prietenilor faimoși ai părinților lui.

Serena Williams a fost una dintre puținele persoane din afara familiei regale care l-a cunoscut pe Archie. Potrivit The Daily Mail, jucătoarea de tenis l-a întâlnit pe noul membru al familiei regale săptămâna trecută, alături de soțul ei, Alexis Ohanian. După scurta vizită, Serena a zburat către Paris pentru a juca la French Open.

Serena Williams și Meghan Markle sunt prietene dinainte ca fosta actriță să devină Ducesă de Sussex, aceasta organizându-i chiar și baby shower-ul din luna februarie. În luna aprilie, tenismena a povestit cum s-a descurcat cu planificarea petrecerii: „Organizarea unui asemenea eveniment necesită mult efort. Sunt perfecționistă, așa că am insistat să fie perfect. Am muncit mult în ultimele zile.”

Având în vederea implicarea și relația specială pe care Serena o are cu Meghan, încă este neclar cine va fi nașa lui Archie. Se pare că printre opțiuni se numără și Jessica Mulroney, care deja a făcut cunoștință cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.