Şerban Copoţ pregăteşte o nouă carte pentru copii

0

Aveam în plan o carte de aventuri pentru copii, iar „Asia Express’ a picat la ţanc. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am învăţat aici, foooarte multe situaţii prin care am trecut, motiv pentru care abia aştept să le povestesc copiilor. Vreau ca această carte să aibã şi o latură practică, copiii să înveţe şi să afle despre diverse tehnici care să îi ajute în viitor: cum se pot feri de anumite insecte, cum să înveţe să se orienteze, cum să îşi construiască un culcuş, etc.’. Şerban Copoţ a publicat deja două cărţi dedicate celor mici, Toi Patoi şi Moş Crăciun’ şi Aventurile lui Mao’, pentru ultima dintre ele fiind responsabil şi de ilustraţie. Pasiunea pentru scris a venit odată cu naşterea primului său băieţel, iar de atunci continuă să traducă lumea prin poveşti, pentru copii.

Şerban Copoţ a plecat în cursa Asia Express alături de Cosmin Seleşi. Cei doi au pornit pe Drumul Elefantului în încercarea de a-şi depăşi limitele, de a trăi o experienţă fără egal şi, desigur, cu intenţia de a câştiga premiul pus în joc, 30.000 de Euro.

Citește și

VIDEO/ Ce cadou primește Anamaria Prodan de la fiicele ei, de ziua de naștere. Rebecca și Sarah păstrează banii pentru ele, dar îi dăruiesc ceva cu o mai mare semnificație

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.