Șerban Copoț dă startul unui proiect de amploare

0

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele de protecție a mediului în care Șerban Copoț a fost implicat de-a lungul timpului. Preocuparea lui „cu acte-n regulă” pentru mediu datează din anul 2006, atunci când a înființat asociația „Generația verde”, din pură dorință de a face ceva pentru natura din România.

„A venit ca o soluție la frustrările pe care le aveam după o plimbare prin Deltă, unde văzusem dimensiunea nepăsării noastre. Era plin de gunoaie, era sinistru. Și în țară, în general, natura era într-un stadiu deplorabil, albiile râurilor erau pline de gunoaie. Când am înființat asociația, am vrut să-i fac pe oameni conștienți de ceea ce se întâmplă, am zis să profit de popularitatea pe care o aveam atunci pentru a atrage atenția asupra acestui subiect. Aveam și experiență, fusesem implicat în campania antidrog și am vrut să folosesc aceste lucruri și capitalul de imagine într-un scop mai presus de autografe, albume și viața de trupă”, declară Șerban Copoț.

Șerban va lansa în curând un program național amplu, pentru a stimula apropierea tinerilor de natură. „Simt că trebuie să fac ceva să o protejez. Natura nu vorbește, doar face. Și mi se pare atât de justă abordarea aceasta, în care tu iei apărarea necuvântătoarelor, încât mi se pare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.