Selma Blair s-a pozat într-o ipostază așa cum nu ai mai vazut-o până acum

0

De când a recunoscut faptul că are scleroză multiplă, Selma Blair a vorbit despre experiențele de care a avut parte, atât bune, cât și mai puțin plăcute.

Actrița a fost extrem de sinceră cu privire la simptomele și tratamentul pe care trebuie să îl urmeze de când a aflat că are scleroză multiplă. Ea chiar s-a preocupat pentru a crește gradul de informare în ceea ce privește aceste simptome, dar și care au fost cele mai grele momente prin care ea a trecut.

Recent, ea a postat pe Instagram mai multe imagini emoționante cu privire la viața ei de acum, după ce tratament. Printre ele, actrița a postat și o imagine cu ea, alb negru, alături de descrierea „Am citit trei cărți și m-am plimbat prin jurul casei azi. Nu am fost fost prea ambițioasă weekend-ul acesta. A fost chiar plăcut. Sper că și timpul tău a fost la fel,” a scris Selma Blair. Fotografia a fost făcută de către Art Tavee, un fotograf, chiar în casa ei.

Pe lângă asta, ea a mai postat și o altă imagine, cu ea, iar în spatele ei era o imagine cu calul ei, făcută de fotograful Lee Jeffries. „Fiul meu, Arthur, și cu mine, ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.