Selma Blair revine cu amănunte despre lupta ei cu scleroza multiplă

0

De când a dezvăluit faptul că suferă de scleroză multiplă, Selma Blair nu s-a temut să arate și această latură a vieții ei și să-și încurajeze fanii să fie sinceri.

Într-un videoclip extrem de emoționant pe care l-a postat pe Instagram, aceasta a mărturisit că îi este dor de călărie. În același timp, ea a spus și faptul că se simte din ce în ce mai rău.

„Știu faptul că singurul loc în care m-am simțit înconjurată de iubire a fost la @cellardoorequestrian. Antrenorul meu m-a făcut să mă simt cât mai aproape de cer. A avut destul de puțin timp la dispoziție pentru a ne întâlni. Însă a venit. Și chiar dacă într-o oarecare măsură boala mea avansează, învăț cum să fiu mai sănătoasă. Chiar dacă se agravează.”

Selma a adăugat și faptul că va călări din nou „Voi călări din nou acest cal. Așa cum se face la spectacolele de călărit, voi accepta orice oportunitate. Acum voi avea ocazia să îl văd din nou.”

În octombrie 2018, actrița a dezvăluit faptul că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Imediat după, aceasta a apărut la petrecerea Vanity Fair.

„Știu din proprie experiență…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.