Selma Blair explică modul în care se manifestă scleroza multiplă

0

Actrița Selma Blair a explicat recent că, pe lângă simptomele obișnuite pe care le-a avut până acum, precum insomnie sau inabilitatea de a merge fără un baston, se confruntă și cu pierderea părului. Așa cum ne-a obișnuit, Blair a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie în care este vizibil că îi lipsesc genele.

Actrița a mulțumit oamenilor din viața ei care o ajută să treacă prin aceste perioade, cum ar fi Jaime King, căruia îi este recunoscătoare pentru florile pe care le livrează în fiecare săptămână, lui Busy Philipps pentru mâncare și lui Sarah Michelle Gellar, prietena ei cea mai bună, pentru că a organizat toate aceste lucruri.

Apoi, Selma a vorbit și despre căderea părului, în special pierderea genelor. „Mi-au căzut toate genele de la ochiul drept, cu excepția câtorva din colț”, a scris actrița, precizând că acest lucru s-a întâmplat în luna august. Iar acum, se confruntă cu pierderea genelor și de la ochiul stâng. „Au început să-mi cadă și de la ochiul stâng, așa se întâmplă că nu mai pot poza nici din profil. Cred că sistemul meu imunitar s-a gândit că are un copil mai mare de plesnit. Merg la culcare. Fără gene, dar dragoste din abundență…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.