Selma Blair, apariție emoționantă pe covorul roșu, după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă

0

Selma Blair a explicat printr-un mesaj pe contul de Instagram că suferă de scleroză multiplă. „Mulțumită lui Dumnezeu, a voinței și a producătorilor înțelegători de la Netflix, am un job. Am dizabilități. Cad câteodată. Scap lucruri. Memoria îmi este în ceață. Iar partea stângă cere indicații de la un gps nefuncțional. Dar o facem’, a scris Selma. Actrița a făcut anunțul în luna octombrie a anului trecut, iar seara trecută a fost prezentă la petrecerea Vanity Fair, organizată după gala Premiilor Oscar.

Aceasta este prima apariție a actriței pe covorul roșu după anunțul făcut. Selma a pășit emoționată în fața fotografilor purtând o rochie Ralph & Russo și un baston, pentru a-și menține echilibrul. Printre lacrimi, însă cu zâmbetul pe buze, Selma i-a emoționat pe toți cei prezenți spunând: „Mi-a luat foarte mult timp să ajung aici”.

În luna ianuarie, starul din „Cruel Intentions” a oferit fanilor detalii despre starea ei de sănătate, adăugând că boala „este inconfortabilă. Este un stadiu de anxietate incontrolabil câteodată. Ieșirile în oraș, socializarea, sunt lucruri foarte grele. Creierul meu este în flăcări. Îngheț. Ne simțim singuri chiar dacă sprijinul imens este apreciat și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.