Selena Gomez și-a schimbat look-ul, imediat după nunta lui Justin Bieber

0

Selena Gomez are un nou look și putem spune că îi vine de minute! Dacă mulți ani la rând Selena a fost adepta lob-ului, care este o coafură de tip bob clasic, doar că se oprește la nivelul bărbiei și care se poate obține extrem de ușor, acum ea s-a afișat cu un nou look, mai precis cu niște bucle mult mai lungi, lejere, diferite de look-ul pe care l-a avut până acum.

Schimbarea de look făcută de Selena vine la doar câteva zile după ce fostul ei iubit, Justin Bieber și Hailey, soția lui, au organizat o a doua petrecere de cununie, în Carolina de Sud. Chiar dacă cei doi s-au căsătorit legal anul trecut, acum au organizat această ceremonie pentru familie și prietenii extrem de apropiați.

Cei mai mulți ar crede faptul că schimbarea Selenei de look se datorează acestui eveniment și că ea ar vrea să aibă parte de o schimbare în viața ei. Însă, chiar și așa, Selena Gomez se concentrează în acest moment asupra carierei și dezvoltării sale.

În acest moment, Selena este implicată într-un proiect care are în vedere creșterea gradului de conștietizare asupra crizei imigrației din Mexic.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.