Selena Gomez și-a petrecut ziua de naștere în Roma

0

Ieri a fost ziua de naștere a Selenei Gomez, iar artista a decis să o celebreze alături de prietenele sale, organizând o vacanță în Italia. După ce a fost domnișoară de onoare la nunta verișoarei sale, weekend-ul trecut, Selena a ajuns în Roma. Fotografiile surprinse o arată pe artistă pe străzile din Roma, alături de prieteni, printre care s-a numărat și producătorul Andrea Iervolino.

„Selena a fost să ia prânzul cu un grup de prieteni. Aceștia au mâncat diverse preparate, precum pește, tagliatelle cu homar, paste cu sos de votcă și salate”, le-a spus o sursă celor de la E! News. „Au vorbit și au râs tot timpul. Fără lumânări, felicitări sau tort, dar au avut un desert care a constat în tiramisu și înghețată”, a continuat sursa.

Selena Gomez a primit o mulțime de urări cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani, inclusiv de la o mulțime de celebrități. „Cu toții putem fi de acord cu faptul că astăzi este o sărbătoare națională. La mulți ani @selenagomez”, a scris Ryan Seacrest pe Instagram, alături de un selfie cu sărbătorita. „O iubesc foarte mult, iar viața ei a avut un impact profund…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.