Selena Gomez se simte recunoscătoare în urma vacanței petrecute în Italia și este pregătită să-și reia atribuțiile

0

Selena Gomez și-a exprimat recunoștința în urma unei vacanțe binemeritate în Italia. Ieri, starul pop a împărțit câteva momente surprinse în vacanță, în care o vedem înconjurată de prieteni. „Câteodată, nu pot exprima în cuvinte cât sunt de recunoscătoare. Acum..înapoi la muncă”, a scris Selena alături de o selecție de fotografii.

Selena Gomez și-a aniversat săptămâna trecută ziua de naștere, împlinind 27 de ani, și le-a mulțumit tuturor celor care i-au lăsat mesaje în care i-au urat toate cele bune. Se pare că artista este pregătită să împartă cu fanii ei noile proiecte la care lucrează de o vreme, inclusiv câteva melodii noi. „Selena și-a celebrat recent aniversarea în Italia și se bucură din plin de această perioadă liberă. Selena lucrează la noi melodii și plănuiește să lanseze câteva anul acesta. Muzica nouă va reprezenta o parte diferită a Selenei, va fi foarte personală”, le-a spus o sursă celor de la ET.

Selena Gomez a primit o mulțime de urări cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani, inclusiv de la o mulțime de celebrități. „Cu toții putem fi de acord cu faptul că astăzi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.