Selena Gomez revine pe social media cu un mesaj special pentru fani

0

După o pauză de aproape patru luni, Selena Gomez a revenit pe Instagram cu un mesaj special pentru cei peste 144 de milioane de fani care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

„A trecut ceva timp de când nu ați mai auzit de mine, dar am vrut să urez tuturor un an nou fericit și să vă mulțumesc pentru dragostea și susținerea voastră”, a scris cântăreața în vârstă de 26 de ani în descrierea celor trei imagini cu ea.

„Anul trecut a fost cu siguranță un an de cunoaștere de sine, schimbări și creștere. Întotdeauna este vorba despre cele schimbări care arată cine ești cu adevărat și lucrurile pe care ești capabil să le depășești”.

Ea a continuat: „Credeți-mă, nu este ușor, însă sunt foarte mândră de persoana care am devenit și abia aștept anul care abia începe. Vă iubesc pe toți”.

În septembrie 2019, Gomez a anunțat că va lua o pauză de la social media declarând: „Oricât aș fi de recunoscătoare pentru vocea pe care social media ne-o oferă fiecăreia, sunt la fel de recunoscătoare că pot să mă retrag și să-mi trăiesc viața. Arătați bunătate și sprijin! Amintiți-vă – comentariile negative pot răni sentimentele oricui”.

Selena Gomez s-a internat în urmă cu câteva luni într-o clinică…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.